Profile Dorra Scrub

Mountain Herbs Marketing ditubuhkan pada tahun 2013 dengan menjalankan perniagaaan utama iaitu mengeluarkan dan memasarkan produk kecantikan terkini di seluruh Malaysia bagi produk- produk yang berasaskan alam semulajadi terutamanya dari ekstrak tumbuh-tumbuhan. Mountain Herbs Marketing juga mengeluarkan dan memasarkan produk kecantikan berjenama DORRA SCRUB untuk penjagaan kecantikan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

Produk Dorra Scrub menggunakan 100% bahan organik TANPA campuran BAHAN KIMIA. dan ia merupakan rahsia warisan turun temurun dari nenek moyang hampir 20 tahun lamanya dan kini telah dijadikan sebagai salah satu produk kecantikan yang mampu merawat segala masalah kulit.

Visi

  • Menjadikan Dorra Scrub sebagai produk kecantikan yang berkualiti serta mampu di miliki oleh semua golongan masyarakat Malaysia serta memberi peluang niaga untuk menjana pendapatan kepada syarikat dan peniaga di samping menggunakan barangan kosmetik dan produk kecantikan berasaskan herba dan bahan-bahan semulajadi tanpa sebarang kesan sampingan serta dijamin halal.

Misi
  • Membantu kaum wanita memulihkan aura seri mereka kembali remaja semula
  • Memperluaskan rangkaian pengedar diseluruh Malaysia.
  • Sentiasa menjalankan kajian dalam bidang penghasilan produk kecantikan mengikut era teknologi terkini.


Switch to Mobile Version
Subscribe Newsletter
1
Hello! Thanks for visiting my site. Please press Start button to Contact with Admin :)

Start